torstai 23. heinäkuuta 2015

Reissaajan tunika


Joji Locatellin suunnittelema Traveller Tunic (maksullinen ohje Ravelryssa) valmistui vasta kesälomamatkan jälkeen, mutta onneksi reissulla ei ollut tarvetta neulepaidalle :) Neuloin hihoista vähän ohjetta pidemmät.

Lankana käytin Titan Wool Winneriä, jota kului 520 g ja puikkoina puisia 3 mm Knit Pro pyöröjä. Dessin avusta huolimatta sain paidan kuvattua :DPaita on hyvin yksinkertainen ylhäältä alas saumattomasti neulottava ja ylös tuleva palmikko antaa sille kivasti ilmettä.Viime päivien kulkupeli on ollut kuopuksen mopo. Olen opettanut poikaa ajamaan mopolla ja teoriakoe on jo suoritettu. Perjantaina on käsittelykoe ja jos se menee läpi, minun ei enää tarvitse ajaa perässä, vaan poika pääsee kulkemaan minne tahtoo :)


6 kommenttia:

 1. Kaunis tunika.. Vau mopokortti, eipä taida poika kotona pysyä kun kortin saa =))

  VastaaPoista
 2. Tämä on kiva paita. Sopivan rennon oloinen, mutta silti ryhdikäs. Kyllä mun varmaan pitää opetella käyttämään jossain neuleita. Töissä ei voi, ja kotona käyn nukkumassa... Yöpaita?

  VastaaPoista
 3. Ihanat palmikot! Kaunis neule. Onnea pojalle ja turvallisia matkoja!

  VastaaPoista
 4. Jälleen puikoiltasi on pudonnut kaunis tunika.
  Onnea uudelle mopedistille!
  Kauniita päiviä!

  VastaaPoista
 5. Kaunis tunika ja ihanat palmikot!
  Kiva, kun sinulla on noin innokas kuvausapulainen :).

  VastaaPoista
 6. Jälleen kaunis tunika ja niin ihana väri :) Onnittelut mopoilijalle, käsittelykoe on varmaan mennyt läpi, turvallista ajoa! Kuvausassistentillle rapsutuksia :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi