sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Lyhyet halkiovartiset sukat

Ohje on taas Mervi Pasasen kirjasta Yhdellä neulalla.Pisto on puolisuomalainen 1+2 F1 lettireunuksella, lanka tuntematon tiukkakierteinen villalanka. Langanmenekki oli 80 g.


Yritin tehdä näistä vähän isommat kuin edellisistä, joten loin aloitusketjuun kaksi silmukkaa enemmän. Mittailin sukkia sekä omiin että pojan jalkoihin ennen kantapäätä, mutta näistä tuli kuitenkin samankokoiset eli minulle sopivat. En voinut verrata edellisiin sukkiin, koska ne ovat työpaikalla.
Kantapää onnistui tällä kertaa jo kohtuullisen hyvin ja halkioreunan huolittelukin on melkein siisti. Tykästyin näihin niin paljon, että jäivät heti kuvaamisen jälkeen jalkaani. Kyllä minä sinistäkin voin käyttää, mutta en kasvojen lähellä.Langankulutukseni tammikuussa oli 712 g ja ostokset 1502 g. Lisäksi puikoilla on yksi työ, joka valmistuu nopeasti (jos vain jatkan sen tekemistä) ja toinen, josta tulee vähän reilummin miinusta. Molemmat ovat hyvin marinoituneita varastojani, joita yritän käyttää pois.

Ensi viikolla pitäisi selvitä lisääntyykö vai väheneekö neulomisaikani. Työpaikkani YT-neuvottelut ovat päättyneet ja ensi viikon aikana luvattiin antaa suurin osa irtisanomisilmoituksista. Perjantaina meille kerrottiin irtisanottavien määrä ja vähän on ollut keskittymiskyky kateissa sen jälkeen. Pitäisi vielä valmistella huomista johtoryhmän kokousta, mutta ei oikein ajatus pysy kasassa. No, eivätköhän kaikki ymmärrä miksi esitykseni saattaa olla vähän sekava.

4 kommenttia:

 1. Komeat on! Tuotat niin kaunista jälkeä neulakinnastekniikalla, että ihan vallan.

  VastaaPoista
 2. Hienot tossut.
  Toivottavasti yt:ssä käy parrainpäin.
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Hienot tossut!

  Ihanaa ystävänpäivää!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi