sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Pientä ja nopeaa

Halusin välillä tehdä varastossa olevasta langasta jotain nopeaa. Neuloin veljenpojalle sukat Novita 7 veljestä -langasta.

Koska lanka ei suostunut loppumaan koon 43 sukkiin, tein vielä lapaset kaveriksi. Näissä punainen lanka loppui kesken ja jatkoin peukaloissa Viking Jannella. Väriero näkyy luonnossa selvästi, mutta näistä ei ollut tarkoituskaan tehdä juhlakäsineitä vaan käyttövaattet, joten ei anneta värieron haitata :) Harmaata lankaa jäi vieläkin, joten se jalostunee jossain välissä joksikin.

Sukat ja lapaset menivät pukinkontiin, mutta niitä tehdessäni muistin että veljenpojallani on syntymäpäivä heinäkuussa. Tein hänelle kaksinkertaisen pannunalusen isoäidinneliöistä ja pari patalappua kaveriksi. Lanka on Schachenmayr Wash and Filz it, joka ikävästi haalistui jo 40 asteen pesussa. Käytin näihin kaikki loput 150 g, joten pääsin kivasti eroon siitä langasta :D

Huomenna palaan töihin, joten neulominen ja virkkaaminen vähenee. Tänään aion nauttia auringonpaisteesta kotipihalla oleskellen.


Lotta Wisteria Walk -blogista lähetti minulle itse tekemänsä kauniin pikku kirjasen. Taidan ottaa tämän mukaan ulos ja kirjata siihen ensi vuoden puutarhasuunitelmia. Kiitos, Lotta :)


Leppoisaa sunnuntaita muillekin :)

10 kommenttia:

 1. Kauniit lapaset ja sukat :) Ihanan pikkukirjan olet saanut.Leppoisaa sunnuntaita sinullekkin :)

  VastaaPoista
 2. Ompa mukavan näköiset sukat ja lapaset.
  Pannunalunenkin on mahtava, hyvin huopunut joten varmasti kestää kuumaa.

  VastaaPoista
 3. Ihanat sukat ja lapaset, vaikken minusta sukkien teko ei ole pientä eikä ainakaan nopeaa:)

  VastaaPoista
 4. Nätit sukat ja lapaset olet tikutellut. Pannunalunen on kiva ja tarpeellinen pikkulahja.
  Mukavaa sunnuntai-iltaa :)

  VastaaPoista
 5. Hyvä aloittaa pehmoisien joulupakettien teko ajoissa niin ei tule hoppu.
  Hauska pannunalunen kääräistäväksi syntymäpäiväpakettiin.
  Koreita päiviä ja työniloa!

  VastaaPoista
 6. Tuo joululahjojen teko olisi tosiaan hyvä aloitella jo nyt. Hienot neulomukset. Mukavaa töihin paluuta.

  VastaaPoista
 7. Minunkin piti jo aloittaa pukinkontin täyttäminen, mutta tajusin sitten, että sukkien vastaanottajalla on vielä synttärit ennen joulua - kontti pysyy siis vielä hetken tyhjänä. Olen kuitenkin kuullut huhuja, että yliopistossa tärkeimpiä opiskeluvälineitä eivät suinkaan ole kynä ja paperi, vaan puikot ja lanka, joten eiköhän se lahjasaldo ala hiljalleen kasvaa syksyn mittaan.

  Hyvä että kirja tuli ehjänä perille ja on mieluinen! :)

  VastaaPoista
 8. Hienot sukat ja lapaset, harmaan ja punaisen yhdistelmä toimii aina :) eikä punaisen eroja näe ainakaan kuvissa.Niin on Pirtsakat palatalaput ja pannunalunen :) Työn iloa loman jälkeen :)

  VastaaPoista
 9. Kiva raitaidea sukissa ja lapasisa. Pitääkin laittaa muistiin

  VastaaPoista
 10. Kivat sukat ja tumput, pirteät! Kaunis pannunalunen, kuin kukkaniitty ja tai sateenkaari. Oletpa saanut kauniin vihkon! Hyviä työpäiviä ja työn jälkeen voi nauttia ulkona kesästä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi