perjantai 23. elokuuta 2013

Arjen pyöritystä


Alan pikkuhiljaa palata loman jälkeen tavalliseen (tuttuun ja turvalliseen) arkeen :) Poikien koulu on jo alkanut, esikoinsen partio on alkanut, ja miehen opiskelu ja kuopuksen ja minun harrastukseni alkavat syyskuun alussa.


Puutarhassa on vuoden paras aika: sadonkorjuu. Perunat on jo nostettu ja syöty ja kyllä oman maan perunat maistuivatkin hyvältä, jopa minusta joka en juuri perunasta perusta. Minun herkkuani on nauris ja ensimmäiset omat nauriit on jo nautittu.

Käsitöille varattu aika vähenee, mutta ehkäpä jotain valmistuukin. Tiskikukkia ainakin, jos ei muuta.

Kukkateemassa pysyäkseni: olen virkannut afrikkalaisia kukkia kesällä aina silloin tällöin. Näistä olisi tarkoitus tulla sängynpeitto omaan sänkyyni. Laskin että kukkia pitää virkata 252 kpl, joten ihan äkkiä peitto ei valmistu. Tämä onkin sellainen välipalatyö - virkkailen paloja silloin tällöin kun on sopiva hetki.


Iloista elokuun jatkoa kaikille :)

7 kommenttia:

 1. Ihana perunanpallero :) Minä tykkään perunoista aina ja kaikissa muodoissa. Joskus kuvittelin, ettei perunaa saa syödä, mutta onneksi olen päässyt siitä eroon.

  Onko nuo kukat virkattu mistä langasta? Olen nimittäin ajatellut jämälangoista jotain vastaavaa projektia vaikken mikään virkkailija olekaan.

  VastaaPoista
 2. Olin jo unohtanut että minullakin on noita afrikankukkasia jossain jemma nimisesssä paikassa. Viime keväänä ajan tapokseni virkkailin jämistä.

  VastaaPoista
 3. Onpas siinä pottaatteja. Toinen pien soma ja toinen ei sitten tiennytkään mihin suuntaan kasvaa.
  Kylläpä kukkii kauniita afrikkalaisia kukkasia pihallanne.
  Koreata auringonpaistetta ja loppukesän lämpöä!

  VastaaPoista
 4. Mainion näköinen pottu:)
  Upeita nuo afrikankukat, niistä tulee komea peitto

  VastaaPoista
 5. Meillä kanssa kasvimaalta löytyy kokoluokiltaan laidasta jatoisesta pottuja.
  Kauniita kukkalappusia :)

  VastaaPoista
 6. Tuollainen välipalatyö onkin hyvä olla. Sen voi ottaa vaikka mukaan.

  VastaaPoista
 7. Eihän sitä koskaan tiedä, millasta perunaa maasta nousee, aika ero noillakin, mutta varmasti yhtä hyviä :) Ihanat värit sun afrikkalaisissa kukissa :) ja nuo palapeitot tehdään todellakin ajan kanssa, kyllähän nuo palaset syntyy aikas nopeaan, mutta se kasaaminen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi