maanantai 21. lokakuuta 2013

Syyslomalta

Vietimme viime viikolla muutaman päivän syysloman Dubrovnikissa. Maisemat hivelivät silmiäni: vuoria ja merta. Erityisesti auringonnousujen ja -laskujen värjäämät vuoret olivat upea näky.

Kaupungin yläpuolella olevalle Srd-vuorelle pääsi köysirataa pitkin. Täällä tuppasi jo vähän huimaamaan, mutta näköala sekä kaupunkiin että merelle oli upea.

Vanhassa kaupungissa oli melkoinen turistipaljous vielä lokakuussakin - ja mikä ettei: lämpöä piisasi parikymmentä astetta ja melkein koko lomamme ajan oli pilvetöntä. Dubrovnik on mukavan kokoinen kaupunki, jossa viihtyy hyvin muutaman päivän. Vuokrasimme asunnon vähän keskustan ulkopuolelta ja tuli käveltyä ihan muutama kilometri :D Maasto oli hyvin jyrkkää, joten huonojalkaisen valinta tuo kaupunki ei ole.

Lyhyt syyslomamme oli oikein onnistunut ja sen voimin jaksaa taas tehdä töitä :)

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

11 kommenttia:

 1. Lomanen antaa voimia syksyn pimeyteen. Vaan nyt tuli jo luntakin

  VastaaPoista
 2. Ihana katsoa tuollaisia kuvia :) Lomailu on aina paikallaan.

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia ja varmaan oli antoisa lomamatka. Mukavaa viikkoa Sinullekin :)

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa kotiin!
  Mahtavat maisemat totta totisesti.
  Nyt taas jaksaa loman virkistämänä tätä syksyä täällä kotomaan tantereella.
  Iloisia päiviä!

  VastaaPoista
 5. Voi ihanaa, teillä on ollut juri niin kuin loman pitääkin. Mahtavat maisemat. Kyllä varmaan nyt jaksat tämän kotimaan pimeyden :)

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia, upeita maisemia, ja vielä noin lämmintä :) Loma tulee aina tarpeeseen ja jaksaa taas tätä pimeää syksyä :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Oh, varmasti ollut antoisa loma ja katkaissut kivasti kylmenevää säätä.

  VastaaPoista
 8. Maisemat ovat kerrassan upeita, mutta minulta olisi kyllä jäänyt tuo köysirata väliin. Nimim. huimaa jo keittiöjakkaran toisella portaalla :)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihania lomakuvia ja lämmintäkin on riittänyt.
  Lapintossut on todella kauniita.

  VastaaPoista
 10. On varmasti mahtavia maisemia katseltavaksi tuolla lomapaikassanne. Maastoltaan ei soveltuisi meille kummallekaan, kun toisella polvet vihoittelevat ja toinen on henkilaita. Täytyy ihailla vain kuvia. Mukavan näköisiä tossuja tuossa edellisessä postauksessasi. Niin värikkäitä ja tosiaankin ovat Lapin tossuja.

  VastaaPoista
 11. Ihana Duprovnik, postauksesi palautti omat matkamuistoni sieltä parin vuoden takaa. Sinne on joskus päästävä uudelleen....

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi