keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Pretty in Pink

Voitin Ravelryssa arvonnassa mysteerihuiviohjeen. Kyseessä oli DKD Mystery Shawl 2013 ja aloittaessani huivia tiesin vain, että siihen tarvitaan vähintään 750 m lace-vahvuista lankaa ja 1300  helmeä riippuen siitä minkä kokoisen huivin halusi tehdä. Minä päätin tehdä keskikokoisen, jotta siitä ei taas tulisi valtavaa :D Koska minulla on löysä käsiala, 3 mm puikoilla tuli sopivan oloista neulosta.



Minulla ei - tietenkään - ollut riittävästi pitsihuivilankaa, joten jouduin ostoksille paikalliseen lankakauppaan. Siellä vihreä Grignasco Merinosilk rupesi kuiskuttelemaan, että se haluaisi kovasti muotoutua tietyn henkilön huiviksi. Pakkohan se oli ostaa pois ja hankkia vielä ruohonvihreitä minikokoisia (9/0) helmiä kaveriksi. Huivi lienee jo saajallaan, joten uskallan julkaista kuvia.


Huivi julkaistiin neljässä osassa 3.-24.9. ja kuinka ollakaan, huivi vei niin mennessään, että omani valmistui jo 4.10. Viimeiset kolme iltaa meni huivin picot bind off -päättelyssä. Unohdin kokonaan mitata huivin, mutta uskoisin että sen korkeus on n. 50 cm.




Koska huivin nimi on Pretty in Pink ja huivi on vihreä, täytyy tässä postauksessakin kai olla jotain vaaleanpunaistakin. Kylvin keväällä isokirjopeipin siemeniä ja sattui niin, että samaan ruukkuun tuli kolmenvärisiä kasveja. Muihin ruukkuihin ei sitten tullutkaan yhtään mitään :P

9 kommenttia:

  1. Todella kaunis huivi, herkkä ja tyylikäs.

    VastaaPoista
  2. Vau miten upea huivi ja suuritöinen helmien pujotuksineen kaikkineen. Lopputulos on kyllä vauvan arvoinen.

    VastaaPoista
  3. I H A N A huivi :) Perille on tullut ja pelkkä kiitos ei kyllä nyt riitä, huivi on superhyberkaunisihana ja niin pehmeä ja niin kaunista jälkeä ja ihan mun väri, ja ja..... kiitos <3

    VastaaPoista
  4. Jälleen huokailen ihastelen puikoilta pudonnutta pitsihuivia.
    Huivin saaja on taatusti haltioissaan ja ikionnellinen.
    Värikkäitä syyspäiviä!

    VastaaPoista
  5. Nuo helmet on kyllä vaan niiiin ihana juttu tuolla seassa. Hiano jälleen kerran <3

    VastaaPoista
  6. Huivin saaja on syystäkin ilahtunut. Hieno värikin.

    VastaaPoista
  7. Ihana, ihana huivi! Todella upea!

    VastaaPoista
  8. Voi kun sinäkin noita kauniita pitsihuiveja saat aikaiseksi. Minulla jumittaa niin ettei mitään valmistu.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi