sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Kahden myssyn reissu

Pikareissu Ateenaan on takanapäin  ja hyvä niin. Oli kiva palata Ateenaan tihkusateesta Suomen auringonpaisteeseen :) Laskin huvikseni paluumatkalla, että vietin reissussa seitsemän kertaa sen ajan, mitä itse koulutuksessa kului!


Tämän myssyn aloitin Helsinki-Istanbul -lennolla ja se valmistui hotellissa Ateenassa. Osasyy matkan pitkään kestoon oli se, että Ateenaan ei ole suoria lentoja Helsingistä, joten jouduin mennen tullen vaihtamaan konetta. Tulipahan Istanbulin lentokenttä tutuksi :D Lanka on Novita Tennessee, jonka sain käytettyä loppuun :)


Toista myssyä aloitin paluumatkalla odotellessani lentoa kotiin. Lanka on Mayflower Cotton 8, joka sekin loppui eikä ihan riittänytkään, joten viimeistelin myssyn vasta kotona. Valkoinen lanka myssyn lierissä on Violaa.


Myssyn malli on Ridge, joka löytyy suomennettuna Seijasiskon blogista. Vihreä myssy on sopivan kokoinen ja pidän sen itse. Puutarhatöissä on kiva käyttää jotain päähinettä pitämässä hiukset pois kasvoilta.


Tosin pihatöihin ei ole vielä kovin kiire :) Tuolla hangen alla lepää kasvimaa. Kävin eilen viemässä linnuille lisää ruokaa ja upposin hankeen reilusti yli polvien. Koirakaan ei viitsinyt tulla mukaan, vaan katseli auratulta parkkipaikalta vaivalloista rämpimistäni :D 

Nuo kolme kumparetta ovat pensasmustikat, jotka suojasimme verkoilla. Eipä näy edes verkkoja.

Käpyvalaisinkin on lumen peitossa, joskin osittain siksi että pojat ovat pudottaneet katolta lunta sen päälle.

Omenapuun rungonsuojasta näkyy enää pieni pätkä. Mielenkiinnolla (lue: kauhulla) odotan mitä myyräntöitä tuolta hangen alta paljastuukaan.

Aurinkoisia maaliskuun päiviä kaikille lukijoille. Nautitaan ulkoilusta ennen kamalia kurakelejä :)

17 kommenttia:

 1. Jesta, onpas teillä lunta.
  Meillä on nyt kovat pakkaset yöllä vain niin taitaa olla koko Suomessa.

  VastaaPoista
 2. Tosi pirteän näköiset myssyt teitkin reissullasi, varmaan ihanaa oli olla hetki ilman lumikinoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä pidän talvesta ja lumesta :) Joskin myös kesähelteistä, jos niitä sattuu olemaan...

   Poista
 3. Suloiset myssyt teit reissun aikana,tuo vihreä valkoinen on juuri sellainen ihana kesämyssy :) Lunta näyttää olevan ja paljon,aamupakkasten takia hanget on kestäneet koirien painot täällä,ei mun painoa :) ja ei meitäkään ole lumi ja pakkaset haitanneet, enemmän tulee harmittamaan ne tulevat loskakelit, liukkaus ja märkyys... :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit kesäiset hellehatut.
  Kyllä se kesä varmaan tänä vuonnakin tulee :)
  Paljon on lunta meilläkin, korkeat hanget !

  VastaaPoista
 5. Kyllä kesähelteet aina talven voittavat, inhokkini on meillä kuusiaidan päällä oleva lumikuorrutus. Se kun sulaa, niin ahistaa vähemmän :).

  Minä kävin kanssa joskus Turussa kouluttamassa yhtä porukkaa ja osuuteni kesti noin 15 minuuttia. Aikaa meni aamuviidestä iltakahdeksaan, mutta tulipahan reissu tehtyä...

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa kotimaahan. Aina se aurinko sateen voittaa - ainakin tähän aikaan vuodesta. Lunta nimittäin alkaa kyllä jo olla riittämiin täälläkin. Hyödyllisesti olet reissuaikasi käyttänyt, kun olet saanut valmiiksi nuo myssyt.

  VastaaPoista
 7. Mä oon kahlannu mun kaniverkkojen ympäri polkuja ettei ne tänä vuonna pääse mun mustikoiden kimppuun...

  kivat myssyt!

  VastaaPoista
 8. Just eilen katselin pihalla kaikkia niitä lumikasoja ja mietin, että milloinkohan se kaikki mahtaa olla sulanut pois... ihan äkkiä ei tosiaan taida pihatöihin päästä.

  VastaaPoista
 9. Somat myssyt, tuo vihreä ainakin jo kutittelee kevätpuuhiin! Ei kyllä täälläkään ole vielä toivoakaan pihatöistä, lumitöitä sen sijaan riittää tällekin päivälle, kun aamu valkeni sakeaan lumipyryyn... Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

  VastaaPoista
 10. Kauniita myssyjä :) Täällä kanssa tuota lunta löytyy ihan riittävästi ;) Mutta kovaa vauhtia mennään huhtikuuhun päin,että toivoa on että lumi rupeaisi kohta sulamaan :)

  VastaaPoista
 11. Hienoja myssyjä juuri, kun suunnittelen itsekin jotain myssyn tekoa.
  Blogissani on haaste sinulle :)

  VastaaPoista
 12. Hienoja myssyjä. Huh, ompa teillä lunta.

  VastaaPoista
 13. Kivat myssyt. Harmi, kun et päässyt Istanbulissa lankaostoksille.

  VastaaPoista
 14. Kauniita pitsimyssyjä.
  Harmi, jotta et saanut varaslähtöä lämpöiseen kevääseen siellä Ateenassa vaan hyistä sadetta.
  Lunta sitä riittää, mutta toiveikkaana odotan sen sulamista. Tiedä häntä kuinka kauan siinä menee. jotta on iloinen jälleen näkeminen nurmikoin kanssa.
  Pirteitä päiviä!

  VastaaPoista
 15. Kivoja myssyjä. Päähine on hyvä juttu auringossa.
  Lunta meilläkin samoin kuten teillä. Mies sanoo, että ne sitten sulavat hujauksessa, kun alkavat sulaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi