maanantai 14. huhtikuuta 2014

Katy Jubilee

Pitkästä aikaa tein huivin, tällä kertaa vähemmän pitsisen. Ohje on Ravelrysta löytyvä maksullinen ohje Katy Jubilee. Lanaka Aade Löngin punasävyinen villalanka ja puikot 4 mm Knit Pro Cubiksit.

Kuvista tuli taas ylivalottuineita. Toivon että vika on kuvaajassa eikä kamerassa :/

Pidän rouhean villalangan tunnusta ja neulejäljestä tulee mielestäni tosi kaunista. Huivi päätynee koulunpäättäjäisten yhteydessä esikoisen luokanvalvojalle. Täytyy vain jotain kautta varmistaa ettei hän ole allerginen eläinpöylle - sitä kun tästä(kin) neuleestani löytyy.

Pihatöihin ei ole oikein vieläkään päässyt. Etenkään viime viikonlopun sateinen sää ei mitenkään innostanut työtämään käsiä multaan. Tässä kukkapenkissä on krookuksia jo liiankin tiheästi. Muistan suunnitelleeni jo vuosi sitten osan siirtämistä toiseen paikkaan, muta näyttää unohtuneen syksyllä :D

Tein oman paikkakunnan kirjastosta kivan löydön: Turku 1911 - kuvia sadan vuoden takaisesta Turusta. Sen verran harvoin tulee enää käytyä syntymäkaupungissa, etten muista mitä kuvien esittämillä paikoilla nykyään on. Mukavaa luettavaa kuitenkin :)

Dessin elämä järkkyi, kun Asterix oli eräänä aamuna mennyt nukkumaan Dessin paikalle. Dessi yritti tuijottaa tunkeijan tiehensä,

mutta Asterix ei hätkähtänyt tiukkaa tuijotusta.

Lopulta Dessi luovutti ja meni sohvan nurkkaan tyynyn päälle. Sinne ei tunkeilija ainakaan mahdu :D

Mukavaa pääsiäisviikkoa! Toivottavasti pääsiäisen pyhinä pääsisi jo pihatöihin.

13 kommenttia:

 1. Tuuleta huivia päivä ulkona pyykkinarulla ja voit unohtaa huolet eläinpölystä. Huivi on arvokas ja kaunis lahja! Veikeitä nuo eläimet, paikastaan ei kukaan halua luopua. Hyvää pääisiästä ja ulkoilun iloa!

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunis huivi. Ihanan pirtsakan värinen.
  Mukavaa pääsiäisviikkoa ♥

  VastaaPoista
 3. Ihana huivi upeissa sävyissä.
  Siulla jo krookukset kukkii ei meillä vielä, mutta lähellä on.

  VastaaPoista
 4. UPEA HUIVI.
  Mukavaa Pääsiäisviikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 5. Ihastuttava huivi. Sinä se osaat huivien salat.
  XD kissat paistavat särkeä. Kuka on kukin.
  Toivotaan, jotta pääsiäispyhille sattuisi koreita kelejä.
  Antoisia päiviä!

  VastaaPoista
 6. Ei se ole helppoa kissankaan elämä!

  VastaaPoista
 7. Kaunis huivi. Minullakin on tuo ohje,vaan ei ole päässyt vielä puikoille.

  VastaaPoista
 8. Ihana tuo huivi..mulla sama huivi keskeneräisenä..kun en ole pystynyt pahemmin neulomaan..parin viikon pakastus..tuhoaa eläinpölyt..

  VastaaPoista
 9. Kaunis on tuo punainen huivi. Kivoja tarinoita noissa aiemmissa postauksissasi - varsinkin nuo lemmikkien edesottamukset ovat hauskaa luettavaa. Kukat siellä jo kukkivat, mutta täällä Ivalossa ei vielä vähään aikaan. Mukavaa pääsiäisen aikaa ja kukkivaa kevättä!

  VastaaPoista
 10. Aivan mahtava huivi! Ja taatusti lämminkin.

  Nuo kissojen touhut välillä hymyilyttää täälläkin - meillä tosin ei vain tuijotella, vaan sitten astutaan päälle ja jollei toinen väistä jäädään siihen. =)

  Iloista Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 11. Todella kaunis huivi!

  Hyvää pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi