torstai 23. lokakuuta 2014

Lämpimin jaloin

Kaipasin jotakin nopeaa ja helppoa neulottavaa ja löysin Ravelrysta ilmaisohjeen Footies. Lanka ei ollut ihan samanpaksuista kuin ohjeessa, joten lisäilin ja vähentelin silmukoita ja kerroksia sieltä täältä ja sain aikaan n. 43 numeron tossut, jotka toivottavasti sopivat veljeni jalkaan.


Neuloin tossut Red Heart Liviasta 4 mm puikoilla. Lankaa kului 75 g eli kolmesta kerästä saisi kahdet tossut. Tossut olivat tosiaan nopeatekoiset, joten tällaiset voi neuloa kun pitää saada äkkiä tehtyä jokin pikkulahja.

Kukkapenkeissä ei enää kuki mikään muu kuin reunusasterit. Nekin kärsivät vähän viimekesäisestä talon rappauksesta, mutta jaksoivat sentään tehdä muutaman kukan.


Sää alkaa olla epäotollinen pihatöille, mutta vielä viime lauantaina oli kiva ulkoiluilma. Mies kävi hakemassa peräkärryllisen uskomattoman edullista ja hyvälaatuista multaa HSY:n noutopisteeltä Viikistä. Lisäsin multaa kaikkiin kukkapenkkeihin ja kasvimaille, mutta vielä sitä riittää nurmikon parantamiseenkin.Asterix oli kovin innokkaasti mukana pihatöissä, kuten tietysti myös Grisli, mutta Dessin ulkoilut ovat supistuneet pariin piipahdukseen pihalla. Kylmä, märkä ja Dessi eivät sovi yhteen :)

9 kommenttia:

 1. Syylingit! sanoisi Enoni näistä tossuista eli varrettomat sukat ja kauniit. Kauniita ovat myös asterisi. Meillä on tainneet kaikki kukat kylmettyä, yöpakkasissa.

  VastaaPoista
 2. Päheet tossut velipojalle.
  Pakkaspoika on hauskuuttanut itseään kartanolla ja tehnyt kuurankukkasia. Tavalliset kukkaset tykkäsivät huonoa pakkaspojan vierailusta.
  Viikonlopulla keli taas lämpenee.
  Hauskoja askareita!

  VastaaPoista
 3. Kivat tossut.
  Tuommoiset onkin nopea vetää jalkaansa :)
  Oikein mukavaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 4. Söpöt tossut :), voiko näin sanoa miehen tossuista? voi sanoa :) Ei ole pakkaset vielä kukkia vienyt, hienoa kun kukkii tähän aikaan. Ihana Asterix, rapsutuksia karvaisille kavereille <3

  VastaaPoista
 5. KIvat syylingit. Entisaikaan laitettiin vielä noiden pohjiin nahkainen pohjallinen.jos ne ovat sisäjalkineina, jos saappaisiin, niin ei mitään.

  VastaaPoista
 6. Tuollaiset tossukat oliskin aika kivat sisällä hiihtely -lämmikkeet. Lositavan väriset!

  VastaaPoista
 7. Hyvältä näyttävät. Noitahan noisi tehdä ehkä huovutettunakin.

  VastaaPoista
 8. Nätit tossut. Tuollaiset on kiva laittaa jalkaan ilmojen viiletessä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi