lauantai 2. toukokuuta 2015

Inky


Ohje Marzena Krzewinskan Inky (maksullinen ohje Ravelryssa), puikot 2,5 mm Knit Pro Symphonie pyöröt, lanka Alize Bamboo Fine, jota kului 460 g.


 
Mies otti kuvat kiireessä yhtenä aamuna ennen töihinlähtöä. Grislillä oli kovasti asiaa, joten mekosta ei ole yhtään kuvaa ilmaa koiraa.
 
 
 
Nämä hienot napit löysin Kivaputiikista Tapiolasta.
 

Mekko neulotaan pyörönä ylhäältä alas ja täytyy myöntää, että sileän oikean neulominen alkoi lopussa tuntua työltä. Vain hihoissa on pieni palmikko. Mekon neulominen kesti jokseenkin tasan kaksi kuukautta, vaikka en tehnyt välissä juurikan muita käsitöitä.Ohjeen kuvissakin pääntie näytti melko avaralta, mutta tyhmästi neuloin ohjeen mukaan. Olisi pitänyt aloittaa pienemmästä koosta, jolloin pääntie olisi ollut parempi. Jouduin virkkaaman reunaan useita kerroksia, että sain pääntien mieluisan kokoiseksi.


Istuin yhden päivän Kampissa Eurooppasalissa koulutuksessa ja tauolla piipahdin Snurressa. Inky oli silloin melkein valmis ja päätin, että saan palkita itseni langalla. Kaupassa oli vaikka mitä ihanuuksia, mutta ostin vain yhden kerän. Tästä olisi tarkoitus tehdä huivi, kunhan löydän sopivan ohjeen.


Mukaani tarttui myös 2,5 mm pyöröt ja 3 mm virkkuukoukku.

9 kommenttia:

 1. Kiva neule ja kiva väri: niin keväinen.

  VastaaPoista
 2. Upea mekko! Kova työ on ollut sen tekemisessä!

  VastaaPoista
 3. Kaunis mekko. Miten olen ajatellutkin sinua ja juuri vihreää lankaa? Kaula-aukon tekeminen sopivaksi on yksi vaikeimmista kohteista, koska neule venyy, alaspäin. Olen monesti harkinnut kuminauhaa kaulukseen, kujaan. Sinä ratkaisit pulman kivasti.

  VastaaPoista
 4. Ihan mieletön! Väri on myöskin ihan napakymppi.
  Sait mut tietämättäsi hoopotettua paidan tekoon, ja kai mulla on seuraavaksi mekko puikoilla. Apua!
  Tuo kuvaaminen ilman koiraa on haasteellista. Huomasin saman juurikin tänä aamuna :-D

  VastaaPoista
 5. Upea mekko ja väri pukee sinua ihanasti.
  Uuu ja mitkä napit WoW!
  Sukkelia puikkoja ja onnea huivinohjeen etsintään!

  VastaaPoista
 6. Ihana mekko taas kerran. Ja niin kauniita luontokuvia tuolla aiemmin.

  VastaaPoista
 7. Anteeksi, etten ole käynyt, kun oli tuota taukoa tässä. Aivan ihanan upea mekko! ja kertakaikkiaan mahtava väri, sopii myös sun punasiin hiuksiin :) Napit on niin piste iiiin päälle :) Sä olet kyllä neuletaituri, ja Grisli muuten sopii kuviin aivan mainiosti :)

  VastaaPoista
 8. Aivan upea mekko! On ollut kovasti neulomista siinä, mutta kyllä työ tekijänsä palkitsee. Upea lopputulos!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi