tiistai 16. elokuuta 2016

Jaywalker Toe UpPähkäilin pitkään minkälaiset sukat tekisin Schachenmayrin Cotton Pairfect -puuvillasukkalangasta. Jokusen ei-tästä-tule-hyvä -aloituksen jälkeen tein tutut Jaywalkerit - toki kärjestä aloitettuna. Jouduin jonkin verran temppuilemaan pätkävärjätyn langan kanssa, että sain tehtyä yksivärisen kantapään. Niinpä minulla onkin jäljellä jokseenkin pätkitty kerä. Pitänee joskus ostaa toinen kerä ja yrittää yhdistää niistä jonkinlaiset sukat. Jos vaikka löytäisi vähemmän pliisua väriä, että saisi edes vähän enemmän minunnäköiseni sukat. Lanka on kuitenkin tosi kivan tuntuista, joten käyttöön nämäkin sukat tulevat. Eihän sitä kukaan näe minkäväriset sukat vaelluskengissäni ovat :)


 
 
 
 

Silmukoita on varvasosassa 26 päällä ja 24 pohjassa, varressa 26+26 s.  Puikot 2,5 mm pyöröt ja langanmenekki 40 g.Neuleiden valmistuminen hidastuu huomattavasti, kun paluu töihin on taas koittanut. Suunnittelin edellisessä postauksessa meneväni syksyllä ompelukurssille, mutta kuinka ollakaan ilmoittauduin yhden viikonlopun hopeasormus-kurssille! Joten perästä kuuluu - tai sitten ei ;)


 

2 kommenttia:

  1. Kaikenlainen näpertely on rentouttavaa ja hopeakorukurssi on taatusti hauskaa!

    VastaaPoista
  2. Jeeeee! Varoitan jo etukäteen, että noihin hopeahommiinkin jää koulluun. Ihan samoin kuin värjäykseen, neulomiseen, kehräämiseen, projektipussukoiden ompeluun...
    Voisko ihminen koukuttua vaikka siivoamiseen tai pyykinpesuun? Ai ei vai?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi