keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Lahjoja

Esikoinen täyttää tänään 14 vuotta ja tein hänelle lahjaksi torkkupeiton. Toki hän saa myös toivomiaan asioita kuten avokypärän ja kesämakuupussin ;)
Peitto on n. metrin kanttiinsa ja siihen meni reilu kilo 7 veljestä -lankaa. Virkkasin isoäidinneliöitä sekä yksivärisistä että Polkka-langoista 4,5 mm koukulla ja yhdistin palat luonnonvalkoisella langalla.

Osallistuin Ravelryn Kahelit-ryhmässä leppoisaan joulunodotusvaihtoon ja sain mieleiseni paketin, joka sisälsi teetä ja lankaa :)Suklaa on jo mennyt parempiin suihin, mutta teetä on vielä jäljellä. Tänä jouluna onkin tullut juotua, sillä sain kolmea erilaista teetä lahjaksi ja niistä kaksi minulle ennestään tuntemattomia. Paketissa ollut Step on tuttuakin tutumpaa ja hyväksi havaittua lankaa. Taidan käydä katsomassa löytyykö lähilankakaupoista samaa sävyä ja värierää, että saisin langasta itselleni paidan. Ostin kivan paitaohjeen, mutta huomasin ettei minulla olekaan siihen sopivaa lankaa ja Stepin tiheys sopisi ohjeeseen oikein hyvin.

Itse lähetin sitä sun tätä parini toivomaa pikkutavaraa (mm. pyöröpuikon kaapelin ja heijastimen), pari vyyhtiä lankaa ja tietysti neulakintaat.


Luonnossa nämä ovat ihan kivat, mutta migreenistä kärsivien ei kannattane katsoa kuvaa kovin pitkään ;)Mukavaa joulun jatkoa kaikille. Minä lähden tästä kohta lumitöihin. Niitä onkin saanut tehdä ihan riittävästi. Mutta en valita: minusta lumi kuuluu talveen kuten helle kesään :) Minun käsipelillä tekemäni lumityöt menevät kyllä ihan huvittelun ja kuntoilun piikkiin, koska mies osti lumilingon, jolla ne varsinaiset lumityöt tehdään.


17 kommenttia:

 1. Hyvää joulua sinnekin, ja kivoja synttäreitä!

  VastaaPoista
 2. Jouluruoat ovat hyvä polttoainen lumenkolaukseen ;o).
  Mukavaa Tapania ja onnea päivänsankarille!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut esikoisellesi !
  Kivan peiton olet tehnyt.
  Näinkö oikein.... tuolla kuvassa suklaateetä, mielenkiintoista.
  Tässä juuri jouluherkkujen kera nautiskelen vihreää teetä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hassua telepatiaa, samaan aikaa toistemme blogeissa vierailtiin ja teestä kirjoitettiin :)
   Taidat olla "sielunsisko" :D

   Poista
 4. Oikein mukavaa Tapanin päivää ja onnea esikoiselle.
  Tekemäsi peitto on tosi kaunis,paljon ihania sinisiä sävyjä.
  Tänä aamuna nautiskelin silkki-teetä jota joulutervehdyksenä ysävältäni sain.

  VastaaPoista
 5. Kaunis peitto. Lumitöitä on kyllä saanut tehdä, juu. Minun puolestani alkaisi lumi riittää, ei nimittäin ole enää tilaa minne sitä työntää ja vallit alkavat olla niin korkeita, ettei sinne päälle jaksa kukaan kolata. Lutuisia loppu vuoden päiviä sinulle.

  VastaaPoista
 6. Onnittelut synttärisankarille! Ihanan peiton olet hänelle virkannut,raikkaat värit ja sävyt,ja on varmasti lämmin torkkupeitto :)Tee maistuukin näillä pakkasilla lämmikkeenä ulkoilun jälkeen,meilläkin, täällä -21 pakkasta tänään :)Mukavaa Tapaninpäivää!

  VastaaPoista
 7. Teidän pihassanne taitaa olla vähän enemmän tilaa kasata kolattua lunta kuin täällä meillä :-). Grisli taitaa nauttia lumessa peuhaamisesta. Mukavaa Tapaninpäivää!

  VastaaPoista
 8. Onnittelut sankarille,olet tehnyt kauniin peiton lahjaksi. Mukava sisältö paketissa ja varmaan mieleinen. Meillä ei vielä riesaksi asti lunta olekkaan mutta on luvannut huomenna lisää. Eiköhän sitäkin hyöty liikuntaa vielä riittämiin tänäkin talvena tule.

  VastaaPoista
 9. Oikein mukavat värit peitossa.

  Minä kyllä siis tykkään helteestä, mutta näin suurista lumimääristä en perusta. Meikän fysiikka ei kestä lumitöitä, mutta onneksi on tuo eläkeläispuoliso :).

  VastaaPoista
 10. Onpa teillä paljon lunta - ainakin kuvasta tulee sellainen fiilis.
  Kaunis torkkupeitto.

  Mukavaa tapsan iltaa :)

  VastaaPoista
 11. Onnittelut päivänsankarille näin jälkikäteen. Kivan torkkupeiton olet tehnyt ja varmaan saaja tykkää.
  Lunta on tullut ihan riittävästi, mutta nyt satelee silkkaa vettä.

  VastaaPoista
 12. Siis me ollaan oltu aamutuimaan samaan aikaan lenkillä. On kiva käydä , kun kaikki naapuritkin vielä nukkuu :)

  VastaaPoista
 13. Ihana peitto synttärisankarille.
  Meidänkin isäntä hankki lumilingon, mutta joka paikkaan ei sillä pääse, joten kivasti jää vähän hyötyliikuntaakin.

  VastaaPoista
 14. Ihana tuo tekemäsi peitto. Ihanaa loppuvuotta Sinulle ja perheellesi.

  VastaaPoista
 15. Vieläkö Teillä on nuin paljo lunta? Meilläkin oli oikein mukava määrä mutta kahden vuorokauden vesisade vei lumista suurimman osan. Olis saanu pysyä se lumimäärä vaikka kesäkuuhun asti :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi