keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuoden kolmas Flare

En yleensä tykkää neuloa samaa mallia useaan kertaan, mutta Veera Välimäen Flare on osoittautunut niin oivaksi toimistoneuleeksi, että vuoden lopulla valmistui jo kolmas versio.
 
 
Tässä - kuten ensimmäisessäkin tammikuussa valmistuneessa - lankana on Austermann Step, jota kului koon L paitaan 420 g. Neuloin sekä vartalo-osan että hihat jonkin verran ohjetta pidemmiksi ja voi olla että pätkäisen hihoista vähän pois jos vaikuttavat epäkäytännöllisiltä. Puikkoina resorissa oli 2,5 ja sileässä neuleessa 3 mm Knit Pro Symphonie -pyöröt.
 
 
 

Asterix tuli ulos haistelemaan märkää talvi-ilmaa ja kävi jopa lumessa katsomassa mitä kummallisuuksia pihaan on tuotu. Dessi on ulkoillut vain ikkunalaudalla, ja kohta pitää mennä tekemään Grilisin kanssa vuoden viimeinen ulkoilu ennen kuin ilotulitteiden paukuttelu yltyy. Tänä vuonna kuulimmekin ensimmäiset raketit vasta tänä aamuna klo 8. Yleensä niitä on ammuskeltu heti kun myynti on alkanut. Onneksi ihan lähellä ei paukutella eikä Grisli toisaalta pelkää raketteja kovasti. Pahimman paukkeen aikana Grisli ei kuitenkaan halua ulos, vaan nukkuu sohvalla kainalossa :)Onnellista uutta vuotta!

8 kommenttia:

 1. Todella kaunis ja upean väriinen.
  Ihanaa alkavaa vuotta sinulle.

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis Flare, ja niin kauniin värinen. Oliskohan tässä se mun paitamalli vihdoinkin, ehkäpä.
  Onni on paukkuja pelkäämätön koira! Meilläkään pojat ei pelkää, vaan eipä niitö ehdoin tahdoin kiivaampaan tulitusaikaan pihalle viedäkään. Ihan vain varmuuden vuoksi, jotta saadaan tulevinakin vuosina nauttia rauhallisista koirista.
  Oikein hienoa, ihan parasta, uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Upea pusero.
  Onneksi täällä maalla ei paukut pauku, saa koirat olla ihan rauhassa.

  VastaaPoista
 4. Kaunis uusi tunika ja niin keväisen värinen.
  Minä ihmettelin myös, ettei pauke alkanut just' hämärän laskeutuessa.
  Nyt käy jo tasainen rytke.
  Toivotan teidän perheelle paljon iloa sekä onnea Uudelle Vuodelle 2015!

  VastaaPoista
 5. Niin upea neule jälleen, tykään niin näistä sun väreistä :) meillä alkoi täällä paukuttelu jo sunnuntai illasta :( ja nuorin koirista pelkää paukkuja todella, saa käytöksellään muutkin karvakorvat ahdistumaan, joten meillä menee aina uudenvuoden aatto koirien kanssa touhutessa, etteivät niin kauheasti reagoisi, yllättävän rauhallisia olivatkin nyt aamulla :) :) Ihanaa ja käsityön täytteistä tätä vuotta!

  VastaaPoista
 6. Kaunis pusero! Hyvää mallia kannattaa hyödyntää toistuvasti. Oikein hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 7. Ihana ja niin pirteä neule, tykkään =))
  Ihana on myös tuolla alenpana tuo kissahuivi !!
  Onnekasta ja idearikasta alkanutta vuotta 2015!!

  VastaaPoista
 8. Onnea vuodelle 2015!
  Jonain päivänä minäkin tuollaisen neuleen teen... On se vain niin hieno.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi