perjantai 25. joulukuuta 2015

Joululankoja

Osallistuin Ravelryssa kahteen jouluvaihtoon ja sain aivan upeita lankapaketteja.Ensimmäisessä paketissa oli kaksi kuvitteellista projektia, jotka sisälsivät ohjeet ja langat niihin. Karisman mukana parini osti minulle Flaming Hat -ohjeen ja Alpaca Silkin mukana tuli ilmaisohje Winter Wonder Mittens. Todella hyvin koottu paketti. Karismat ovat murretumpia värejä kuin miltä kuvassa näyttää. Vaikka olenkin kirkkaiden värien ystävä, nämä ovat hienoja värejä, joita en ehkä itse olisi tullut ostaneeksi. Näin taas värimaailmani laajeni.
Toisessa paketissa oli kaksi kerää keltaista Sandnes Garn Fritidsgarnia, joista parini oli ajatellut minun tekevän neulakintaita. Aivan oikein: näistä tulee neulakinnastekniikalla tehdyt sukat minulle. Lisäksi sain kaksi vyyhtiä Järbo Garnin pitsilankaa aivan minun väreissäni. Paketeissa oli myös hyvin tarpeellista käsirasvaa ja herkkurooibosta.

Tee ei muutenkaan ihan äkkiä lopu, sillä mies osti minulle 4 pakettia teetä. Joulun teesaldo on 2 rooibosta, 1 valkoinen, 1 vihreä ja 1 jossa on sekä valkoista että vihreää teetä. Sain myös pussillisen espressopapuja, silllä juomme kuopuksen kanssa kupilliset espressoa kerran tai kaksi viikossa.Jouluaattona oli näin kaunis auringonlasku.

6 kommenttia:

 1. Mukavaa Tapania
  Ihania lankoja oletkin saanut.

  VastaaPoista
 2. Ihania lankoja =))
  Hyvää Tapanin-päivää !!!

  VastaaPoista
 3. Antoisia paketteja ja koreita Huopatossusen värejä.
  Suloista sunnuntaita sekä mukavia vuoden viimeisiä päiviä!

  VastaaPoista
 4. Kunnioitettava kirjalista marginaalissa... Täytyy ottaa mallia :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi