sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Nilkkasukkia 
 
 

Tänä keväänä on ollut niin paljon huolta ja murhetta monesta asiasta, että en ole oikein pystynyt keskittymään mihinkään suurempaan käsityöhön. Olen neulonut jämälangoista nilkkasukkia. Tykkään käyttää villasukkia kesälläkin, koska meillä on alakerrassa tosi kylmä lattia. Eivät sukat ainakaan ihan heti lopu kesken :D Kaikki ovat kärjestä aloitettuja perusssukkia ilman mitään kikkailuja tai uusien asioiden opettelua.Yksi suuri murheen aihe on ollut Dessin sairastelu. Se lakkasi syömästä kuukausi sitten ja käytin sitä kolme kertaa eläinlääkärillä. Kaksi kertaa piti nesteyttääkin, koska kissa oli päässyt kuivumaan. Sen paino oli laskenut 3,9 kg:sta 3.2 kg:oon, mikä on prosentuaalisesti melkoinen pudotus. Välillä se oli ihan luuta ja nahkaa, mutta on saanut painoa takaisin. Syömättömyyden syy ei selvinnyt, mutta kissa on taas ihan entisellään: syö, ulkoilee ja on seurallinen. Katsotaan auttoivatko antibiootit ja kortisonikuuri vai onko kyseessä vain tilapäinen voinnin paraneminen. Mitään isoja tutkimuksia Dessille ei enää tehdä, koska se on jo 14-vuotias ja stressaa eläinlääkärikäyntejä ja lääkkeiden ottoa kovasti.Siinä missä minä olen pitäytynyt tutussa ja turvallisessa sukkien neulomisessa, esikoinen puolestaan on saanut paljon aikaiseksi. Hän teki koulussa tällaisen hienon grillin. Kuvat vain ovat kovin huonoja, koska otin ne liian kirkkaassa auringonpaisteessa.

6 kommenttia:

 1. Ihania nilkkasukkia =))
  Toivotaan että kissalla on kaikki hyvin.

  VastaaPoista
 2. Tutut ja turvalliset, kauniit sukat on hyvä lääke harmien keskellä. Ahkerat kädet auttavat selviytymään. Kissat ovat mainoita otuksia, paasto saattaa parantaa kissankin oloa. Komea grilli, taitava tekijä!

  VastaaPoista
 3. Oi, ihania nilkkasukkia!
  Toivottavasti Dessi tuli kuntoon nyt, kun sai lääkekuurin.
  Ihana kissa!

  VastaaPoista
 4. Voi kuin nättejä sukkia! Noihin ekan kuvan oikianpuolimmaisiin iskin silmäni heti, kauniit.
  Toivottavasti teillä kissu tokeentuu. On näistä karvalapsista aina välillä vähän huolta. Meillä myös 14-vuotias kissa oireilee 'jotain' ja on laihtunut, mutta mitään vikaa ei löydy. Ei ole kipeä, mutta ei selkeästi ole oma itsensäkään toisinaan.

  VastaaPoista
 5. Ihania kesäsukkia,niin kesäiset värit :) Toivottavasti Dessillä kaikki vieläkin hyvin, meidän vanhuksilta koiramaiset terveiset Dessille ja muillekin karvaisille kavereille. Ja on muuten hieno grilli, sun pojat on niin käteviä käsistään, aitiinsä tulleet :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi