tiistai 21. kesäkuuta 2016

Sukkia yhdellä neulallaVihdoinkin sain aikaiseksi tehdä lupaamani sukat Osakaisen blogin arvonnassa voittamastani vironvillasta. Lanka on niin ohutta (ja peukaloni paksu), että täytyi käyttää tukevaa pistoa 2+2 F2. Muuten olisi tullut kalaverkkoa. Kovin pieniksi jäivät, ovat ehkä kokoa 30 eli omasta porukasta ei näille käyttäjää löydy. Jos jollekulle kelpaavat aloittelijan neulaamat sukat, laita viestiä, niin postitan sukat (virheineen päivineen).Mervi Pasasen mainiosta kirjasta Yhdellä neulalla löytyi kiva sukkamalli: Klas Brita. Nämä neulasin paksummasta langasta. Tykästyin tähän malliin kovasti. Sukat ovat hieman väljät minulle ja matkaavatkin poikien mukana Pohjois-Karjalaan heidän isotädilleen mökkituliaisiksi.


Muutama mieltä painanut asia on järjestynyt tai järjestymässä ja jaksan taas keskittyä käsitöihinkin.Suurin ilon aihe on, että kuopus pääsi opiskelemaan haluamaansa alaa. Tiukoille veti: poika pääsi sisälle alimmalla mahdollisella pistemäärällä. Pääasia että sai haluamansa paikan. Tiedon tultua kumpikin meistä voi nauttia rauhassa kesästä.

Toivotankin kaikille hyvää kesäpäivänseisausta tai mitä keskikesän juhlaa kukin viettääkin.


10 kommenttia:

 1. Kivoja sukkia. Tuo neulalla tekeminen on minulle ihan vierasta. Ei varmasti helppoa hommaa.
  Mukavaa kun kuopus pääsi opiskelemaan mitä halusi. Pistemäärä ei meinaa mitään.. Mukavaa Juhannusta sinnepäin =))

  VastaaPoista
 2. Kivat sukat. Meidän mamma noita neulasukkia ja lapasia teki aikoinaan.

  VastaaPoista
 3. Kyllä olet taitava kinnasneulan käyttäjä. Solmiosta päätellen komea poika ja ihanaa, että tie opintoihin aukeni. Oikein suloista suven juhlaa koko perheelle!

  VastaaPoista
 4. Ompa hauskat sukat. Neulalla voi siis tehdä muutakin kuin kintaita.
  Onnea pojalle opiskelupaikasta ja mukavaa juhannusta

  VastaaPoista
 5. Voi kuinkas kauniit nuo oranssit! Sääli, ettei meidänkään piireistä löydy nuin pikkuisia jalkoja.
  Kiva kuulla, että asiat alkavat järjestyä. Eikä poitsun sisäänpääsypisteillä ole mitään merkitystä, opintoihin tai niiden sujumiseen ei pistemäärä vaikuta. Ai mistä tiedän... Pääsin itse vasta kolmannella hakukerralla haluamaani opinahjoon :-D

  VastaaPoista
 6. En vieläkään tajua, miten yhdellä neulalla saa sukkia tehtyä :) Hienot sukat kaikkinensa.Mukavaa kun asiat alkaneet järjestyä, ja Onnittelut poitsulle opiskelupaikasta, hienoa kun pääsi opiskelemaan sitä mitä halusi. Oikein hyvää Juhannusta teille! :)

  VastaaPoista
 7. Kivat sukat ja tekniikka on minulla vielä opettelematta :).

  Kukkaisniityt kuin keijusen tukkaa, sammalmättäät kuin pehmyttä nukkaa. On korkean korkea taivaankaari, taikaa on täynnä yö minttumaarin. Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 8. Hienot sukathan niistä tuli vaikka lanka oli kovin ohutta. Onnea pojalle ja äidille tietenkin myös. Hienoa, että poika pääsee haluamaansa oppiin.
  Iloista juhannuspäivää!

  VastaaPoista
 9. Vau, kinnasneulatekniikalla saa muutakin aikaan kuin käsienlämmittimiä. Hienoa, että poikasi sai opiskelupaikan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi