maanantai 3. syyskuuta 2012

Waves beret
Ohje Ravelrysta. Lanka viime kevään SNY-kierrokselta saamaani Austermann Alpaca Silk, jota kului 60 g. Puikot 5 mm, resorissa 4 mm Knit Pro pyöröt.


Onneksi ei sentään vielä ole pipokeli, vaan aamut ovat olleet hyvinkin lämpimiä. Tomaatit ovat täynnä raakileita ja jopa kukkiakin, ja jos syksy jatkuu lämpimänä, osa niistä voisi vielä kypsyäkin :)

Oikein mukavaa alkanutta syysviikkoa kaikille.

16 kommenttia:

 1. Kaunis päähine. Tuon pukee mielellään vaikkei kylmä olisikaan. Minä jouduin perjantaina raappaamaan auton tuulilasin varhain aamulla kun töihin läksin.

  VastaaPoista
 2. Hyvän näköinen! Meillä on sama juttu, tomaatteja vaikka kuinka paljon, mutta vielä vihreinä. Mies tuo niitä sisälle pimeään paikkaan ja siellä punastuvat.

  VastaaPoista
 3. kaunis myssy :) niin upean värinenkin ..
  ei tarvii kylmä ollakkaan, tuon voi laittaa päähänsä milloin vain.

  VastaaPoista
 4. Päähineessä on kaunis kuvio, toivotaan, ettei aivan heti tule pipokelit!

  VastaaPoista
 5. Nätti tuli, kyllä kohta viilenee...

  Meille tulee tänä vuonna ihan kohtalaisesti tomaattia.

  VastaaPoista
 6. Panta piti jo jonain iltana koiran lenkitykselle vetäistä päähän. Pitäisikin neuloa uusi pipo sekä sormikkaat ja lapaset... jos vaan ranne kestäisi neulomisen :(

  VastaaPoista
 7. Tosi kaunis ja pirtsakan värinen !
  Mukavaa sadeiltaa !!!

  VastaaPoista
 8. Kaunis neulebaretti ja ihana väri,kyllä melkein jo odottaa,että olis pipokeli,jos tuollaisen ihanuuden sais päähänsä laittaa,tosin neulemyssyjähän pidetään päässä nykyään jo läpi vuoden :)

  VastaaPoista
 9. Kivoja töitä jokaisessa postauksessa. En ole pitkään aikaan vieraillut täällä blogissasi, kun on ollut kaikenlaista menemistä. Ei se kyllä ole mikään syy, mutta näin on vain käynyt. Vielä yksi reissu on edessä tälle syksylle ja se suuntautuu Ivaloon katsastamaan jälkikasvu.
  Sukkia olen 2 paria saanut valmiiksi ja nyt teen vaihteeksi huivia. Mies on sairaalassa ihonsa vuoksi ainakin vielä tämän päivän. Toivottavasti pääsee huomenna kotiin, alkaa tuntua keljulle, kun on aina yksinään. Hyvää syksyn jatkoa ja menestystä käsityörintamalle.

  VastaaPoista
 10. Kaunis! Juu, aamut ovat olleet mukavan lämpimiä, toivottavasti jatkuu vielä pitkään näin. Vähän hyvitystä onnettomasta kesästä.

  VastaaPoista
 11. Kaunis päähine! Leutoa ja mukavaa on meilläkin ollut ja Sukkasatoa yritetään korjata. Odotan uusia sukkiasi mielenkiinolla. Suloisen pehmeät ainakin ovat.

  VastaaPoista
 12. Kiva myssy ja kohtahan alkaa päähineelle olemaan tarvetta. Tänään kyllä on aurinkoista ja ihan t-paitakeli ulkona.

  VastaaPoista
 13. Kiva myssy! Palmikot päättyvät kauniisti tuonne päälaelle. Harmi, ettei baretti oikein sovi mallina omaan päähäni.

  VastaaPoista
 14. Tosi kaunis malli tämä ja lanka on ihanan vihreää. Tykkään oikeen kovasti! Toivotaan tosiaan lämmintä keliä, meillä kans on tomskuja vielä raakileina. Ne on niin paljon parempia jos saavat kypsyä kii varressaan. Vaikka kypsyyhän ne sitten sisääläkin jos halla vaikka ennättää. Kylmiä öitähän nyt on lupailtu. Muista vaan siirtää sun purkkitomskut sisälle yöksi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi