sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Lohikäärmeteema jatkuu


Löysin pari viikkoa sitten Ravelrysta mysteerisukan ohjeen ja päätin osallistua. Tosin minun sukkani ei ollut varsinainen mysteeri, koska sukkaohjeen kaikki vihjeet ehdittiin julkaista ennen kuin olin ehtinyt kunnolla alkuunkaan.


Neuloin nämä 2 mm puikoilla Mayflower Stroempe og jumpergarnista, jota kului 65 g. Koska sukat aloitettiin varresta, en pystynyt sovittamaan teräosaa riittävän ajoissa ja niinpä sukista tuli hieman liian kapeat minulle. Kuopus halusi nämäkin sukat, eivät kuulemma ole yhtään tyttömäiset. Onneksi en laittanut sukkien varsiin helmiä, niin kuin ohjeessa neuvottiin :D


Sukkien hauskin juju on mielestäni kantapäässä. Kuten tarkkasilmäiset ehkä huomaavat, sukkien varret ovat hitusen löysät kuopuksen tikkukoipiin ;) Vasta kun kaikki vihjeet oli julkaistu, suunnittelija kertoi sukkien nimen: Dragonback. Tein itselleni vähän aikaa sitten Dragontail-nimiset sukat, joten jo puolella perheestä on lohikäärmesukat. Ja viime talvena tein itselleni lohikäärmelapaset.Eräänä päivänä teetä keittäessäni keittiön ikkunan takana näkyi tällainen otus. Kauris makasi metsänreunassa kaikessa rauhassa eikä häiriintynyt edes kun menin ulos ottamaan kuvia.


Siinä se makoili ihan rauhassa parin metrin päässä naapurin autosta. Ensi kevät alkaa kyllä sillä kasvimaan aitaamisella, muuten on liikaa ruokailijoita jaolla. Osa naapureista on jo aidannut koko pihansa tai ainakin oleskelualueen, sen verran noita kauriita ja jäniksiä täällä liikuskelee.

Flunssa alkaa olla ohi ja olo on jo melko hyvä vaikkakin väsyttää vielä. Melko lievä tuo tauti onneksi oli.

Mukavaa sunnuntain jatkoa ja hyvää lokakuun alkua :)20 kommenttia:

 1. Kauniit sukat, niin edestä kuin takaakin !

  VastaaPoista
 2. Hauska nimi sukille, mutta taidokkaat ja kauniit ovat.
  Kaunis eläin tuo kauris, mutta jos kasvimaan tuotteet kelpaa, ei kovin toivottu vieras. Meillä sentään on huomattavasti pienemmät eläimet riesana.

  VastaaPoista
 3. Meidän pihalla ei juurikaan näy muita eläimiä kuin satunnaisesti jonkun naapurin vapaana liikkuva musta kissa, sisäkissa Napoleonin suureksi harmiksi. Tänään tosin herran hermostunut elehdintä olohuoneen ikkunalla sai minutkin katsomaan ulos tarkemmin kerran ja toisenkin, ennen kuin bongasin kukkapenkistä pienen suloisen peltohiiren :-). Säälin pikkuista ja kissa sai pysyä sisällä vaikka kovasti olisi halunnut hiiripaistia!

  VastaaPoista
 4. Kauniit lohikäärmesukat ja oikein hyvin sopii pojallekkin,olet kyllä ahkera,mulla on vaan keskeneräisiä töitä :) On teillä eläimiä :) täällä ei hypi kuin aamulenkillä rusakot koirien kiusana :)

  VastaaPoista
 5. Onpa kauniit sukat ja oon tosiaan samaa mieltä, että tolleen ilman helmiä sopivat myös pojille. Kauris on kaunis katsella ja todella kesykin näyttää olevan, mutta harmillinen vieras kasvimaassa tai yleensä koko puutarhassa.

  VastaaPoista
 6. Kauniit sukat, katseli kummalta puolelta tahansa. Mallikin on nätti, ja hyvin pojalle sopiva. Täälläpäin on vain muutama kauris, mutta pupuja vähän liikaakin.
  Hyvää alkavaa viikkoa, ja paranemista sinulle.

  VastaaPoista
 7. Kauniit sukat ja sopivat kyllä niin pojalle kuin tytöllekin.

  VastaaPoista
 8. Hienon ja harvinaisenkin kuvan olet kauriista saanut. Ja taas niin hyvännököiset sukat.

  VastaaPoista
 9. Upeakuvioiset sukat ja ihana kuva kauriista.

  VastaaPoista
 10. Tyylikkäät sukat ja nimikin kertoo, että sopivat miehillekin! Peurat ovat puutarhan tuho, aidatkaa kunnolla ja koira vielä vahtimaan...Sisareni on parhaansa mukaan suojannut kasvinsa, mutta aina ne jostain kolon löytävät ja keväällä näkyy tyngät pensaista jne. Miehen sisar ja puolisonsa laittoivat korkean sähköpaimenaidan, muu ei auttanut!

  VastaaPoista
 11. Kivat sukat ja passaavat varmasti malliltaan niin miehille kuin naisillekkin.
  Meillä kauriit makoilee talvella ladossa jos ovi jää vähänkään raolleen niin liukuovi on helppo aukaista työntämällä isommalle.

  VastaaPoista
 12. Tosi kivat sukat tuli.

  Onneksi ollaan täällä vältytty flunssalta, mutta lonkassa on bursiitteja :). Kävin eilen lonkkapiikillä ja alkaa jo olla vähän parempi.

  VastaaPoista
 13. Kivat sukat, varsinkin tuo takaosa tosiaan. Ja kauris-kuvasi on ihana! Mahdottoman kaunis eläin.

  VastaaPoista
 14. Hienot sukat ja tuo kantapää on kyllä kiva! Noita kauriita tuntuu tänä vuonna liikkuvan ainakin meillä päin normaalia enemmän. Kaunis tuo teidän pihalle eksynyt yksilö.

  VastaaPoista
 15. Kauniit sukat. Kuviokin pääsee kunnolla esille kun olet neulonut yksivärisestä langasta. Mielenkiintoisen näköinen kantapää. Ei minun neulomistaidoilla tuollaisia saisi millään aikaiseksi :D
  Selaileppa seuraavan kerran kirjastossa käydessäsi joku Tilda kirja. Jos et tykkää ompelusta, niin turha on sitten kirjaa lainata. Tiiä vaikka innostuisit kuitenkin Tildailusta :)

  VastaaPoista
 16. Mukavat sukat kun kyvät mallin puolesta sekä tytöille että pojille. Myös nuo edellisen oranssit sukat ovat pirteät .

  VastaaPoista
 17. nätit sukat. Minulla on mennyt tuo mysteerineulontamalli ihan ohi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi