keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Ruutu-raita -sukat
Harmaamelerattu lanka on esikoisen puretusta villapaidasta, lienee 7 veljestä. Viininpunainen lanka on esikoisen lapasista jäänyttä seiskaveikkaa. Puikot 2,75 mm Knit pro pyöröt.

Sukat on aloitettu kärjestä, neulottu magic loopilla molemmat sukat kerrallaan, kantapää on tiimalasikantapää. Kuvio on tehty nostetuilla silmukoilla ja resori 1 kiertäen oikein, 1 n, 1 o, 1 n, vaikka eivät nuo kierretyt silmukat oikein erotu.

Yritin kovasti saada enemmän kuvia sukista, mutta jostain syystä blogger ei suostu liittämään niitä postaukseeni. Olkoon sitten!
Pojat ja minä olemme tämän viikon hiihtolomalla. Lomasuunnitelmamme muuttuivat vähän, kun Dessi sairastui virtsatieinfektioon. Aioimme lähteä loppuviikoksi reissuun, mutta Dessin lääkintä on sen verran kärsivällisyyttä vaativaa, etten viitsinyt jättää sitä yksin miehen vastuulle. Vanharouva on hitusen epäluuloinen ja lisäksi nirso, niin että lääkkeen antajalta vaaditaan sekä mielikuvitusta että pitkää pinnaa. Dessi ei suostu syömään kuin kuivaruokaa, joten lääkeen piilottaminen herkkujen sekaan ei onnistu. Lisäksi pitää vahtia ettei Asterix (eli Ahmirix) pääse käsiksi lääkkeisiin :D

Grisliä ei haittaa kotona lomailu. Sen mielestä on kivaa riehua omalla pihalla :)

Aurinko on ilahduttanut meitä lomalaisia parina päivänä, joten kotona lomailu ei ole ollenkaan hassumpaa. Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

14 kommenttia:

 1. Harmi että lomasuunnitelmanne muuttuivat. Meillä toisella koirista on sama vaiva kuin Dessillä. Tabletit täytyy jakaa neljään osaan ja painaa nakki palan sisään, siinä ne menee kun laittaa ruokakuppiin päällimmäiseksi. Muuten ihan turha luulla ett voisimme huijata Iiristä syömään ne. Pikaista paranemista Dessille.

  VastaaPoista
 2. Apteekista Easypill. Se on kuin muovailuvahaa jonka sisään voi piilottaa kissan pillerin. Yleensä kissa syö sen möykyn mielellään. Paranemisia <3

  VastaaPoista
 3. Kivan näköiset sukat. Sait ruutua ja raitaa samoihin sukkiin, olet mestari :)

  VastaaPoista
 4. Ompa mukavan näköiset sukat. Tykkään tuosta ruudutuksesta.
  Lääkkeen anto eläimille on kyllä joskus taitolaiji:) toivotaan että vanharouva paranee.

  VastaaPoista
 5. Tosi hienolta näyttää sukat ja hienoa uusiokäyttöä :) Voi Dessi, toivottavasti lääkekuuri puree.Kissan kanssa lääkkeen anto on varmaan ihan erilaista kuin koiran, meillä menee lääkkeet lääkkeinä ja makupalat päälle, kun ottavat lääkkeen nätisti :) Grisli on taas tuossa kuvassa sen näköinen,että tahtois ihan ite riehua sen kanssa ulkona :) Mukavaa lomaa, toivon aurinkoa lomallesi :)

  VastaaPoista
 6. Mukavan näköiset sukat.
  Meillä on kissojen kanssa sama ongelma lääkkeitten kanssa, eivät syö kuin kuivaruokaa ja sen sekaan on huono piilottaa mitään ylimääräistä.

  VastaaPoista
 7. Lomailu on aina mukavaa ja toivottavasti lääkitys puree. Siis Dessiin :D.

  Mukavat kontrastivärit sukassa.

  VastaaPoista
 8. Harmi etteivät lomasuunnitelmat toteutuneet. Mutta onhan loma aina lomaa, vaikka sitten kotosallakin. Dessille pikaista paranemista! Meillä Topi onneksi syö lääkkeen kiltisti johonkin lempiherkkuunsa, keitettyyn seihin tai naudanlihasuikaleeseen piilotettuna. Muuten olisi jokapäiväinen sydänlääkkeen antaminen kyllä todella vaikeaa.

  VastaaPoista
 9. Kaunis kuosi sukissa.
  Lomasuunnitelma A vaihtui B:ksi. Noh, nyt on ainakin aurinkopäiviä ja voihan sitä tehdä sellaisia päiväretkiä.
  pikaista paranemista Dessille ja mukavaa talvilomaa!

  VastaaPoista
 10. Kivan näköiset sukat! Dessille pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 11. nätit sukat ja malli. Mukavaa lomaa ja pikaista paranemista Dessille.

  VastaaPoista
 12. Hyvännäköistä sukkaa. Ja hyvät lankasaaliit.

  VastaaPoista
 13. Toivottavasti potilas voi jo hyvin. Meillä on Simo-kissa lääkeruoalla lopun elämää. Ollu jo useamman vuoden. Simolla on ruokapaikka työpöydän päädyssä, ettei koirat syö lääkesapuskaa. Onneksi ei ole toista kissaa. Sitten oliskin jo hankalampi vahittava.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi