sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Raitasukat

Esikoinen tilasi itselleen paksut villasukat ja varastoistani löytyvä vihreänkukertava 7 veljestä kelpasi hyvin.Tein ihan perussukat: 8-aloitus, 3 o 1 n joustinta istuuvuden parantamiseksi ja tiimalasikantapää. Poika halusi pitkävartiset sukat, joten raidoitin vartta luonnonvalkoisella Viking Villellä.


Kuopus etsi eilen jotakin lautapeliä ja löysi vanhat Geomagit. Pojat eivät ole rakennelleet näillä enää muutamaan vuoteen, mutta en ole raaskinut viedä niitä kierrätyskeskukseenkaan, kun olivat aikoinaan aika kalliita.Dessi makoili sohvalla ja katsoi kiinnostuneena rakenteluamme. Lattialla vierivät kuulat kiinnostivat sitä kovasti :)

Aurinko kurkistaa pilvien raosta sen verran houkuttelevasti, että taidan lähteä uudelle päiväkävelylle. Reipasta sunnuntaita ja uutta viikkoa kaikille.19 kommenttia:

 1. Kauniin raikkaan väriset sukat.
  Minäkin olen säästänyt jotain lasten vanhoja pelejä :)

  VastaaPoista
 2. Raikas raidoitus sukissa. Valkoista talvea ja kevään vihreää. Reipasta helmikuuta!

  VastaaPoista
 3. Sukkakuvia katsoessa nousi itselleni mieleen, että RAIKKAAN väriset sukat. Sama on näköjään ajatus muillakin kommentoijilla :). Hauska sattuma.

  Ei kannata tosiaan noin vaan laittaa noita magneetteja kiertoon. Aika taas tavaran kaupitsee ja käyttöä jossain mutkassa tulee ja tosi on, että hinnakkaita ovat.

  VastaaPoista
 4. kauniit sukat on kaveri saanut ;)

  VastaaPoista
 5. Sanon kuten muutkin :) raikkaat sukat ja hyvät värit :)Muistin juuri, että mulla on tuota samaa vihreän kukertavaa 7-veljestä pari kerää,taidan alkaa sukan tekoon,kun ei blogiaankaan pääse päivittämään :) Reipasta viikkoa Sinullekkin :)

  VastaaPoista
 6. Piti vielä sanoa, että IHANA kuva Dessistä <3 :)

  VastaaPoista
 7. Jaha, edellinen kommentoija vei jalat suustani. Ihana kuva Dessistä! :D

  VastaaPoista
 8. Ihanan väriset nuo tekemäsi sukat. Samoin Dessi on ihana.

  VastaaPoista
 9. Komeat sukat.

  Vanhoista leluista puheen ollen mekin kävimme mylläämässä varaston perillä ja sieltä löytyi ajankohtaan sopivia yli kolmekymmentä vuotta vanhoja Lego Duploja...ovat taas tarpeellisia :).

  Mukavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 10. Kivat sukat. Ja Dessi on kuvassa oikein edukseen.

  VastaaPoista
 11. Kauniin väriset sukat ja kissalla veikeä ilme.

  VastaaPoista
 12. Kiva väritys sukissa ja se tiimalasikantapää, jota itsekin teen nyt paraikaa valmisteilla oleviin sukkiin, kun vihdoin tajusin, ettei ole lisäyksiä enää eikä poistoja muualla kantapään tienoilla.

  VastaaPoista
 13. Dessillä on hiukkasen epäileväinen katse :)

  VastaaPoista
 14. On sentään kiva, että jälkikasvusi tahtoo milloin sukkia ja milloin jotain muuta neulottavaa. Mulla kun on sellainen tilanne, että niitä ei kannata juuri tehdä lapsia ajatellen. Dessi taitaa ajatella, että tuo pyörivä juttu pitäisi ottaa kiinni, mutta viitsisikö vai katselisiko vain päältä. Hauska kuvasarja tuosta kissan kylpypuuhasta. Mitähän olisi mirri tuumannut, jos olisi pudonnut veteen.

  VastaaPoista
 15. Esikoisen varpaat tarkenevat mainiosti uusissa sukissa.
  Hmmm.. tuli juhannuskoivut mieleen väristä.
  Juu-u lempparit voi nostaa ylähyllyn ylähyllylle odottamaan uuttasukupolvea ;o).
  Kauniita lumihiutaleita ja aurinkoista mieltä!

  VastaaPoista
 16. Tuo on hyvä idea lisätä yksivärisiä raitoja kirjavaan lankaan. Tiimalasikantapääsi näyttää oikein onnistuneelta. Minulla kun tahtoo aina jäädä reikiä.

  VastaaPoista
 17. "Dessi makoili sohvalla ja katsoi kiinnostuneena rakenteluamme."
  Voi halavattu :D Arvaa luinko kolomeen kertaa uudestaan. Ehkä vähän luin parit kerrat väärin :D :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi