torstai 24. tammikuuta 2013

Onko kylpy valmis?

18 kommenttia:

 1. Ihan selvästi haluaa mennä kylpyyn.

  VastaaPoista
 2. Hieman vielä lisää vettä niin sitten sitten voi pulahtaa.
  Hauska kuvasarja XD.
  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 3. =D Tulikos sitä sitten kylvettyä?

  VastaaPoista
 4. Hauskat kuvat, on teillä hyvin opetettu karvainen kaveri :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä tuo kylpyvesi oli valumassa ihan minua varten :D Asterix istuskeli ammeen vieressä kylpyni ajan ja poistui vasta kun suihkutin lattian märäksi. Asu-kisun mielestä kylpemistä on kiva seurata.

  VastaaPoista
 6. Ei kisu näy ainakaan veden ääntä pelkäävän, niinkuin meidän vanhempi kisu. Joskus nuorempanan sille tuli annettua suihkupullosta vettä kun oli tottelematon. Siitä taisi jäädä veden pelko, ei sateenpelko sentään. Nuorempi kisu tykkää seurata suihkuveden lorinaa ja sitä kun vesi pyörii viemäriin. Saunaan sen täytyy päästä myös joka kerta kun vaan kuulee että saunanovi paukkuu. Huvitti yhtenä päivänä kun laittelin saunan ilmanvaihtoläpiä kiinni kovan pakkasen takia. Pieni kisu meni jo valmiiksi lauteille odottamaan että sauna lämpiää ja pettyi kun ei silloin lämmitettykään.

  VastaaPoista
 7. Rohkeasti kisu näyttää ammeen reunalla istuskelevan.
  Meillä toinen kissa saattaa istua lauteilla kun ollaan löylyssä mutta suihkuun ei ole uskaltautunut kun pelkää settä.

  VastaaPoista
 8. Hih , hauska kuvasarja :) Niin näyttää että kylpemään tässä ollaan menossa :) Mulla on nuorena ollut paljonkin kissoja,ja ne eivät tykänneet vedestä/pesusta ollenkaan, eikä maalla kissoja kauheesti pestykään, elleivät olleet todella likaisia :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Hehee, enpä ole ennen nähnyt noin innokasta kylpijäkissaa :D.

  VastaaPoista
 10. Ihana Asterix <3
  Rouva Huopatossunen ei muuten sitten ilmaantunutkaan lankakahvilaan tänään?

  VastaaPoista
 11. Ihana kuvasarja kisulista ja ammeesta. Meillä on vesipelastukseen käytettävä koira joka ei voi sietää uimista.Me kutsutaankin sitä pelastakaa koira vedestä vesipelastuskoiraksi.

  VastaaPoista
 12. Minun blogissani on tunnustus sinulle.

  VastaaPoista
 13. Ihanat kissakuvat!
  Kysymys. Kun teen tiimalasikantapään, niin miten tehdään lisäykset ja kavennukset muuten sukkaan vai tarvitaanko lainkaan.
  Tein varpaista varteen sukkaa ja tein tavallisen kantapään, mutta tuntui, että kun tein sitä vahvennettuna, niin pohja tuli liian pitkäksi näöltaan. Muuten kai onnistui... Kun saan toisen valmiiksi, laitan kuvat blogiini.

  VastaaPoista
 14. Meillä ei kissat pelkää vettä, aina kun otan lampaille vedet, niin siellä ollaan ämpärissä uittamassa tassua ja oikein läiskytellään niin että vesi roiskuu. Olisi tietysti eri asia jos laittaisi kylpyyn tai suihkuun, sit voisi olla eri ääni kellossa ;)

  VastaaPoista
 15. Hauska kissa, meidän koirat kammoavat suihkua, mutta ulkona rakastavat polskimista.
  Minunkin blogissani olisi sinulle tunnustus, käy kurkkaamassa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi