lauantai 3. toukokuuta 2014

Kevät?!?!?!?!?!?!Vappusää sen kun jatkuu ja taimiparat joutuvat kärvistelemään sisällä ahtaudessa. En tykkää yhtään :(

Rupesin jo tekemään kesäkäsityötä eli virkkaamaan peitonpaloja yhteen, mutta palasin takaisin talvisempiin puuhiin eli villapaidan neulomiseen.

Koska pihatöihin ei vieläkään tarkene sen isommin ryhtyä, lukemiselle on jäänyt reilusti aikaa. Viimeksi luin Unni Lindellin erinomaisen dekkarin Sokerivalhe. Kirja on hyvin kirjoitettu ja loppuratkaisu on mielenkiintoinen. Vähän kyllä huolestuin päähenkilön Cato Isakssenin puolesta. Onko hän enää päähenkilö ja alkaako pehmetä Marian Dahlen ja tämän bokserin suhteen ;) Lukekaa ja nauttikaa.

9 kommenttia:

 1. Kävin just laittamassa kasvihuoneeseen taas kynttilöitä, tulee varmasti pakkasyö. Villapaita on kyllä näiden kelien paras käsityö:)

  VastaaPoista
 2. Hui! Oleknää kiivenny katolle? Korkeanpaikankammoista hirvittää.

  VastaaPoista
 3. Kylmää on, raekuurojakin oli eilen, mutta onneksi aurinko paistaa.

  VastaaPoista
 4. Täällä on aivan normaali kevät välillä sataa jopa lumia mutta ei ole vielä maata valkoiseksi saanut kuin hetkeksi.Pihakin on osittain saatu haravoitua mutta nyt kuumeen ja flunssan takia keskeytyi sekin homma mutta kerkiääpähän piha kuivaa kunnolla.Kyllä se siitä vielä lämpenee ennen kuin uusi syksy koittaa.

  VastaaPoista
 5. Kylmää on ja tomaatin taimet haluaisi jo kasvihuoneeseen, mutta.... :(
  Toivottavasti alkaa pian lämmetä !

  VastaaPoista
 6. Säät oli jo tuossa hetken parempia, mutta nyt taas sataa ja tuulee ja ei vaan ole vielä lämmintä, toivottavasti saisit taimet pian ulos.Nyt ehtisi lukemaankin, kun remontti päällä ja ei voi oikein mitään tehdä,kun kaikki tavarat paketissa :)

  VastaaPoista
 7. Nyt tuli kesä ja ihan uskomatonta miten koivujen lehdet oikein paukahtivat suuriksi. Ihana tuoksu kun juuri kävin ulkona, nyt on kesä ♥
  Mukavaa viikkoa !

  VastaaPoista
 8. XD nyt lämpömittarissa on varjossa 27,6 sekä ukkosen tuntua ilmassa.
  Saas nähdä tuleeko maa valkoiseski rakeista ukkosmyräkän johdosta.
  Lämpöisiä päiviä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi