sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Paradiesvogel

Alla varoittava kuvasarja siitä miten kauniista mallista saa rumat sukat kun ei noudata ohjeen laatijan neuvoja langan valinnasta.


Malli on Julia Kupferfederin Paradisvogel, punainen lanka Austermann Step ja kirjava lanka Madelintosh Tosh Sock värinä Peony. Ohjeen mukaan monivärisen langan tuli olla pitkäliukuista mutta minäpä päätin käyttää pätkävärjättyä :/ Lopputuloksena läikittyvät raidat!

Onneksi sukista tuli sentään sopivan kokoiset minun jalkaani eikä sillä ole juurikaan väliä minkävärisiä sukkia käytän kotona, koska ne ovat kuitenkin aivan täynnä koirankarvoja , kuten kuvistakin näkee :D

Ottakaa oppia minun vahingostani ja noudattakaa ohjeen kirjoittajan neuvoja langan valinnasta. He yleensä tietävät mitä suosittelevat ja miksi:)

Neuloin nämä sukat 2 mm Knit Pro hiilikuitupyöröillä. Puikot olivat mukavan kevyet, mutta metallikärki oli minulle turhan liukas. Taidan jatkossakin hankkia puisia puikkoja, mutta kyllä hiilikuituisetkin käyttöön jäävät.

8 kommenttia:

 1. No onpahan jännä malli. Mä en oikein tiedä onko se tosi hieno vai ei tosiaankaan. Niin hienosti nostettujen silmukoiden jono erottuu tuosta tummemmasta pohjasta, jotta täytyihän tämä ohje lisätä omaan kirjastoonkin joskus kokeiltavaksi. En osannut katsoa, että oliko kovin uusi malli, vai kuinka sitä oli neulottu niin vähän?

  VastaaPoista
 2. Ihanat sukat! Pätkävärjätty tuo vaikutelman kukkaniitystä...

  VastaaPoista
 3. Minä en näe noissa mitään vikaa :) Hienot kotisukat, tai vaikka muutenkin, koirankarvoilla taikka ilman :)

  VastaaPoista
 4. Ei nuo mun mielestä rumat oo. Mielelläni ottaisin ja ylpeänä käyttäisin :-)
  Tosi kiva malli ja positiivisesti hauskannäköinen lopputulos :-D

  VastaaPoista
 5. Nuohan on tosi kauniit sukat, enkä miekään niisä virheitä näe.

  VastaaPoista
 6. On se jännä, miten joskus vaan ei lanka kerässä ja neulottuna täsmää. Jotkut pätkävärjätyt läikittyvät rumasti.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi