keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Talven kauneutta 
Vihdoinkin tänä talvena on ollut oikeita kauniita talvipäiviä. Puissa on ihastuttava lumihuurre. Tiellä ei ole loskaa eikä jäätä, vaan lunta ja ulkoilu on ollut oikein miellyttävää.
 
 
 
Joulukuusen valoista puolet näyttää sammuneen. Meidän kuusemme on vähän ylikasvanut - pitäisiköhän istuttaa metsänreunaan pieni kuusentaimi.
 
 

Olen jo muutamana kesänä huomautellut miehelle säännöllisesti, miten mukava terassilla olisi istua, jos siihen paistaisi aurinko myös alku- ja loppukesällä. Aurinko kun ei jaksa kiivetä näiden korkeiden mäntyjen yli kuin aivan keskellä kesää. Tänä talvena olen lukenut paristakin lähteestä ääneen, miten nurmikolla kasvavaa sammalta on vaikea saada pois varjoiselta tontilta. Minua sammal ei haittaa, mutta ruohikko on miehen kunnia-asia. Jospa hän tänä talvena huomaisi, että kuvassa olevat isot männyt varjostavat ruohikkoa ikävästi ja kaataisi niistä ainakin yhden tai kaksi ;)

Kauniita talvipäiviä kaikille täällä kävijöille!

6 kommenttia:

 1. Nyt sitä lunta riittää, meilläkin on pihamaalla vanhoja mäntyjä ja yhdestä on tippunut monta isoa ja paksua oksaa,lumen ja pakkasen takia.
  Olen sitä mieltä että nurin vaan, mutta tuo mies haluaisi ne pitää.
  Jos saat puhuttua miehesi ympäri, vinkkaa miulle mite. Koitan sitten samaa :)
  Mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
 2. Komeita puita, mutta valoa tarvitaan. Meillä on koivuista paljon iloa, lintujen vuoksi ja kesällä näköesteenä naapuriin. Ehdota vähän harvennusta ja sitten voisi katsoa auttoiko se?

  VastaaPoista
 3. Hih hih, ovela strategia! Toivottavasti pelittää :-D

  VastaaPoista
 4. Minusta nuo puut näyttävät hienoilta, mutta ymmärrän sen auringon kaipuun. Täällä yläilmoissa kun asuu, niin valoa riittää.

  VastaaPoista
 5. Miehille asiat täytynee tarjoilla juuri noin ;o) männyt haittaavat nurmikon kasvamista.
  Kauniita aurinkopäiviä!

  VastaaPoista
 6. Huurteinen päivä tänäänkin - puut kauniina.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi