perjantai 13. joulukuuta 2013

Lisää teetä ja sukkia

Jämäraitasukkajoulukalenteri jatkuu. Ohjeet löytyvät täältä.

8.12. ohjeena oli neuloa maton värinen raita sukkaan A. Remontin jälkeen meillä ei ole alakerrassa ollut mattoja ollenkaan, mutta jos olisi, se olisi taatusti oranssi :D

Päivän tee oli Mummon mustikkapiirakka, vihreä tee joka tuoksui paremmalta kuin maistui.

9.12. sukkaa A jatkettiin ensimmäisen vastaantulijan paidan värisellä langalla. Aamulla ensimmäisenä vastaan tuli naapuri, mutta koska hän istui autossa takki päällä, en päässyt selville hänen paitansa väristä. Kysymällähän se olisi selvinnyt, mutta enempää hullun  mainetta välttääkseni neuloin päivän raidan ensimmäisen vastaantulevan työkaverin paidan värin mukaan.

Joulukalenterin teenä oli Ginger Lemon Rooibos. Ihan hyvää, kuten kaikki rooibos, mutta en ostaisi itselleni. Se tässä teejoulukalenterissa onkin parasta, että voi maistella teetä ilman että sitä pitää ostaa paketti kotiin.

10.12. vuorossa oli sukka B, jota neulottiin aamupalan värisellä langalla. Söin kaurapuuroa. Melkein teki mieli huijata ja sanoa että söin hedelmäsalaattia, sen verran tylsältä tuo raita näyttää :D

Päivän teeksi arpoutui Forsmanin Talven prinsessa, kaunis vihreä teekukka. Makukin oli ihan hyvä, mutta parasta oli teen ulkonäkö.

11.12. ohjeena oli jatkaa sukkaa B kulkuneuvon värisellä langalla. Autoni on tummanharmaa ja nuo vaaleammat läiskät kuvaavat hyvin auton kuraista pintaa ;)

Kalenteriteenä nautin Lapsang Souchongia. Jos pitäisi valita vain yksi tee, jota juo, valinta ei olisi vaikea. Rakastan tämän teen tervantuoksua ja -makua.

12.12. jatkettiin taas sukkaa A, tällä kertaa sohvan tai työtuolin värisellä langalla. Sohvani on melko tarkkaan langan värinen.

Teenä oli Nordqvistin joulutee, tällä kertaa pussiteenä, joten ehkä vähän turhan mieto  maku selittyi sillä.

13.12. neulottiin sukkaa A pipon värisellä langalla. Harmaa lanka jäi yli uusimmasta pipostani, joka sivumennen sanoen on myös lempipiponi.

Päivän teenä hörppäsin pikaisesti Forsmanin appelsiini-chili -teetä, joka olisi saanut maistua vahvemmin chililtä. Hyvää se oli silti ja pääsee ostoslistalleni. Teetä jäi vielä ja täytyy antaa sen hautua seuraavalla kerralla pidempään.

Mukavaa viikonloppua kaikille neulomisen, teen juonnin tai minkä parissa sitten viikonloppuanne vietättekin.

4 kommenttia:

 1. Sukka näyttää joka kerta erilaiselta, aika pitkällä oletkin jo terän suhteen.

  VastaaPoista
 2. Olisit vaan koputtanut autonikkunaan ja kysässyt muinanaisina, jotta minkäs väriseen paitaan sitä on tänäaamuna sonnustauduttu XD.
  Yhä hauskemmilta sukat näyttävät raitoineen. Kaurapuuro on ihan hyvä raita.
  Hauskaa viikonloppua sinullekin!
  (Minä vietän viikonlopun töissä)

  VastaaPoista
 3. Upeita värejä ja kaunista raitaa.
  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 4. No niin, nyt hän siinä on jo montaa väriä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi