tiistai 31. joulukuuta 2013

Hyvää uutta vuotta!

Tähän vaiheeseen sopii taas tehdä lankatilinpäätös. En ihan pysynyt tavoitteessani pienentää lankavarastoa. Vuoden alussa lankaa oli 8264 g ja tänään sitä on 8691 g. Vuoden aikana olen neulonut/lahjoittanut/myynyt 7527 g  ja ostanut/saanut 7954 g lankaa. Loppujen lopuksi tulos ei ole ollenkaan huono: minulla on lankaa vain kilo enemmän kuin olen käyttänyt vuoden aikana. Lisäksi pitää mainita, että lankani ovat vaihtuneet selvästi ohuempiin ja laadukkaampiin ja olen antanut pois lähes kaikki heräteostos-/kummajaislankani. (Novita Amorista on ihan totta tarkoitus tehdä siilipalaset, jonain vuonna.)

Vuoden aikana on valmistunut mm. 13 paria neulottuja tai virkattuja sukkia/tossuja, 7 paria neulottuja/neulattuja kintaita, 4 kauluria, 5 pipoa, 4 aikuisten takkia/paitaa, 6 pitsihuivia ja muutamia muita töitä (mm. pesu- ja patakintaita sekä tiskiliinoja). Olen oikein tyytyväinen :)

Loppuvuoden iloinen uutinen oli: neonvärit ovat palanneet!

 

Tavoilleni uskollisena en tilannut yhtä enkä kahta kerää, vaan neljää eri sävyä Hatnut Feet -lankaa. Ensimmäinen 100 g on jalostunut pipoksi ja kauluriksi itselleni.


Pipo on Ravelrysta löytämäni Razor Slouch Hat, johon tein ohjeesta poiketen kaksinkertaisen resorin.  Minusta on kiva että korvat pysyvät lämpiminä. Resorissa käytin 2,75 mm puikkoja ja muussa osassa 3.75 mm.
Kaulurin ohje on Ullasta: Kätkö, jonka neuloin 4 mm puikoilla. Pari kertaaa purettuani aloituksen pääsin jyvälle ohjeesta. Mallineule on tosi kivan näköistä ja kauluri toimii kummin päin vain.


Seuraavaksi neonväreistä saavat nauttia veljentyttö ja puolisonsa. Kannattiko tilata tädiltä sukat ;)

Oikein hyvää uutta vuotta!15 kommenttia:

 1. Mahottomasti olet vuoden aikana saanut aikaiseksi, ja kiitos kun olen saanut tuosta osani :) Ja ihan älyttömän mageet värit pipossa ja kaulurissa, ja niin kaunista neuletta jälleen, kyllä noilla kelpaa neoilla :) Aivan Ihanaa ja Upeeta tulevaa Uutta Vuotta 2014 ! <3

  VastaaPoista
 2. Nätit. Tuollaiset värit erottuu pimeässäkin.
  Hyvää alkavaa vuotta 2014 ♥

  VastaaPoista
 3. Ompa mahtava väri noissa neuleissa.
  Oikein ihanaa uutta vuotta.

  VastaaPoista
 4. Onhan keväisen vihreä setti.
  Antoisaa Uutta Vuotta ja sukkelia puikkoja!

  VastaaPoista
 5. Huikea väri ja onnittelut ahkeroinnista vuoden aikana. Hauskaa nähdä mitä kaikkea kaunista saat aikaiseksi tänä vuonna. Hyvää Uutta vuotta!

  VastaaPoista
 6. Nyt on harmaus päivistä poistettu, raikasta väriä olet neulonut. Kävimme juuri kävelyllä metsässä ja aluskasvillisuudesta löytyy nämä värit. Onnellista alakanutta vuotta!

  VastaaPoista
 7. Ovatpa kauniita.
  Neon-lanka houkuttelee minuakin. Vielä en ole ostanut.
  Mukavaa alkanutta vuotta Sinulle :-)

  VastaaPoista
 8. Hyvää vuodenjatkoa sinulle! Hienosti olet neuleita tehnyt.

  VastaaPoista
 9. Oo, ihanan railakkaat asusteet! Juuri oikeanlaista piristystä tähän synkeään talveen. Onnellista alkanutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 10. Pirtsakan väriset asusteet olet neulonut :)

  VastaaPoista
 11. Pipo on kiva mutt neon-värit ei oo mun silmään sopivia;)
  Hyvää ja antoisaa tätä vuotta Sinulle.

  VastaaPoista
 12. Voi kun tykkään tuosta neonvihreästä. Melkein mitä räiskähtävämpi väritys, sitä parempi. Minä en siinä asiassa vanhene vaikka muuten vanhenenkin.

  VastaaPoista
 13. nätit. Tuo Kätkö-ohje on taas mennyt ihan ohi. Joskus käy niin, että alkuperäinen ohje ja kuva eivät sykähdytä. Vasta kun näkee jonkun toteuttaneen neuleen, herää, että toi on kiva malli.

  VastaaPoista
 14. tosi paljon olet käyttänyt lankaa vuoden aikana.
  Nuo vihreät kaunista raikasta

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi