lauantai 7. joulukuuta 2013

Little Minx eli valmiitakin sukkia

Aloitetaan tai jatketaan, miten vain, kuitenkin niillä ei-valmiilla sukilla eli joulukalenterisukilla, joiden ohje löytyy blogista Missä neuloimme kerran.

Kuudentena päivänä piti jatkaa sukkaa B värillä joka alkaa samalla kirjaimella kuin oma nimi. Kävin läpi etu- ja sukunimeni, mutta ei löytynyt sopivaa lankaa. Niinpä neuloin harmaalla langalla, koska sen toinen kirjain on sama kuin nimeni alkukirjain.

Seitsemäntenä päivänä sukkaa B jatkettiin sen värisellä langalla, minkä väristä jäätelöä teki mieli. Ei tehnyt yhtään mitään jäätelöä mieli, mutta päärynä Tofu Line on aika hyvää.
Ja sitten ne valmiit sukat eli Little Minxit. Ohje on Ravelrystä ja neuloin nämä 2.25 mm Knit Pro pyöröillä Madelintosh Tosh Sock -langasta jota kului 82 g.
Kaikki oikeat silmukat neulottiin takareunasta ja joka 4. kerroksella tehtiin pientä palmikkoa. Meinasi tulla kyllästys, mutta valmiit sukat ovat tosi kivat ja lanka on aivan ihanaa.

Vapaapäivinä on ollut hyvää aikaa ulkoilla ja tänään muistin ottaa kamerankin mukaan metsään. Ei tuota lunta vielä paljon ole, mutta kyllä se vähän valaisee maisemaa.

Grislillä on kivaa, kun matkassa on mukana myös kuopus, joka ei ole samanlainen tylsästi eteenpäin tarpova ulkoilija kuin minä :D

Ai niin, se teejolulukalenteri:

Luukussa 6 oli virkistävää Little Dragon -teetä (vihreä tee, mansikka, raparperi, auringonkukka).

Luukusta 7 puolestaan löytyi lemppariani rooibosta maustettuna appelisiinilla ja tyrnillä. Jostain syystä maistoin tässä katajanmarjan :0 Tykkäsin mausta kovasti.

Huomenna on tarkoitus mennä maistelemaan ravintolaruokaa Turkuun, jossa tapaamme osan veljeni perheestä. Voi olla että meidänkin joukkomme on vajaa, sen verran ankarasti esikoinen yskii. Mies on jo toipunut flunssasta ja lienee matkakunnossa.

Varokaa liukkaita teitä ja polkuja :)

8 kommenttia:

 1. kalenteri sukka muuttuu kokoajan vaan hauskemmaksi.
  Upeat sukat nuo toisetkin.
  Flunssaa tuntuu olevan liikkeellä vähä jokapuolella.

  VastaaPoista
 2. Kaunista sukkaa pukkaa, koiruus näyttii nauttivan olostaan metsässä, täällä Sonkajärvellä 10-15 cm lunta... eli valkeaa on...

  VastaaPoista
 3. Blogissani on haaste, johon ei tietenkään ole pakko reagoida ;)

  VastaaPoista
 4. Kivat sukat puikoilla. Ihanat on nuo jo valmistuneetkin :)

  VastaaPoista
 5. Tulipas taas kauniit sukat. Jännää millaiset noista toisista tulee :)

  VastaaPoista
 6. Jännä nähdä, minkälaiset noista kalenterisukista tulee lopulta! Little Minxit ovat kauniit, minulle kyllä noutaja tulisi, jos noin pienillä puikoilla pitäisi neuloa.

  VastaaPoista
 7. Kauniit sukat, tyylikkäät! Hyvä tasapaino nuorella miehellä, kateeksi käy...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi